/ Полифония / Звуки / Реалтоны, MP3 мелодии / Заставки, анимация / Логотипы оператора / Мелодии / SMS картинки
  Начало     Анталия Белек Алания Кемер Сиде Бодрум Мармарис Улудаг Посетителей: 1
  Содержание
  Новости

 · Мобильные
 · Сайта
 · WAP новости
 · Операторов
 · Рассылка

  Телефоны
  Мелодии
  Полифония
  Логотипы
  WAP
  Отправка SMS
  Барахолка
  Форум | WAP Чат
  М-развлечения

Реклама:
06 Февраля 2007 - "Київстар" у трійці лідерів пошукових запитів Google

  Слово "Київстар" увійшло до трійки лідерів пошукових запитів в мережі інтернет серед українських користувачів. Такі результати за грудень 2006 року оприлюднив проект Google Zeitgeist, який існує на базі найбільшої пошукової системи світу Google і веде статистику відвідувань сайтів по світових регіонах.

Для України традиційні теми інтернет-запитів у грудні зазвичай пов’язані зі святковою тематикою. Але цього року до трійки лідерів пошукових запитів системи Google також увійшов і лідер вітчизняного ринку стільникового зв’язку, компанія «Київстар», випередивши за кількістю звернень такі традиційні новорічні теми як «дід Мороз», «новорічні вітання», а також категорії «музика», «перекладач», «мобільні телефони» та інші.

Топ-10 найбільш популярних тем в Україні за грудень 2006 року виглядає наступним чином — http://www.google.com/intl/en/press/intl-zeitgeist.html#ua:

1. Новий рік (new year)
2. Новорічні листівки (new year cards)
3. Київстар (mobile operator)
4. Карта Києва (map of Kiev)
5. Перекладач (translator)
6. дід Мороз (father frost)
7. Новорічні вітання (new year greetings)
8. Дом 2 (TV show)
9. Музика (music)
10. Мобільні телефони (mobile phones)


Як зафіксував проект зі статистики пошукових запитів Google Zeitgeist, усього в мережі інтернет існує близько 1 860 000 посилань на слово «Київстар». За цими посиланнями можна дізнатися про послуги, тарифні плани та новини компанії, які пропонує найбільший мобільний оператор України.

Источник : предыдущая новость »» Начало

5 последних новостей
06 Май 2008 - P960: первый Mobile TV слайдер для Европы
Европейские пользователи сотовых телефонов получили первый мобильник с поддержкой мобильного телевидения. Корпорация Samsung продемонстрировала такой аппарат, который   »»
06 Май 2008 - Toshiba возглавила экологический рейтинг Greenpeace
Киев, 6 мая 2008 – Toshiba переместилась на первую строчку ежеквартального экологического рейтинга производителей электроники, опубликованного Greenpeace в марте   »»
18 Декабря 2007 - Количество абонентов мобильной связи в Украине увеличилось
По итогам ноября 2007 года количество абонентов мобильной связи в Украине по сравнению с прошлым месяцем увеличилось на 400 тысяч и составило 54,8 миллиона.
Об   »»
10 Ноября 2007 - SIM-карта пригодится и после смерти...

Житель Черногории Арсо Банжеглав (Arso Banjeglav) перед своей смертью попросил своего сына Брано Банжеглава (Brano Banjeglav) похоронить его вместе со своим мобильником.

Как   »»
05 Ноября 2007 - Telenor готовит к запуску Turbo-3G
Пока большинство операторов мира только готовится к переходу на стандарт 3G, норвежский Telenor представил новый стандарт, в 10 раз превосходящий по скорости 3G -   »»
  [ поиск новостей ] [ все новости ]


Отдых, туры и отзывы
Отдых в Турции и Египте.













Rambler's Top100

  Ваша реклама: